Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 18, 2017

For gæsten i denne episode, Peter Hartung, blev tegneserier og især Seriemagasinet en måde at glemme den hårde mobning, han var udsat for som teenager.

Peter Hartung fortæller, hvor vigtig en rolle tegneserier spillede i hans opvækst og hvorfor han har fastholdt interessen.

Han kommer ind på, hvorfor han valgte...


Dec 6, 2017

Som den foreløbig eneste gæst i podcasten købte han Seriemagasinet, allerede da det startede med at udkomme i 1968. Han blev fanget af, at der i de første numre var et opslag, hvor man kunne lære at spille bordtennis.

Bordtennisspillet blev dyrket sammen med kammeraterne i boligblokken i Kastrup, hvor der også...


Nov 16, 2017

Han har siddet på 1/3 af Danmarks budget. Vennerne på Bryggen sagde, at regeringen måtte være desperat, når de satte en perker til at administrere så mange penge.

I ungdomsårene blev mange timer brugt på biblioteket. Han forestillede sig, hvad der stod i taleboblerne, før han havde lært at læse. Da han blev...


Nov 3, 2017

Hans historie er som taget ud af filmen Almost Famous. Allerede som 15-årig tog han fotos af Sonny & Cher med sin konfirmationsgave – et Kodak Instamatic-kamera.

Senere hen var han med til Led Zeppelins verdenspremiere. Han hang ud med alle de store rockstjerner og var dus med dem. Hans fotos er verdensberømte.

Det...


Oct 20, 2017

Gæsten i den nye episode er som født ud af tegneserier. Han har arbejdet som både musiker, forfatter, tegner, tv-vært og journalist. Han har lagt stemme til tegnefilm og været racerkører.

Som teenager drømte han om at blive tegneserietegner. Han lavede bl.a. forsideillustrationer til det science...